Szédülés, összetett panaszok

Orvos válaszol rovat
Jó napot!
26 éves férfi vagyok 100kg 170 cm. Nekem olyan problémám volna ezelőtt 2hónapja 40 napig tartó szédülésem volt valamikor erőseb valamikor gyenge valamikor forogva szédültem valamikor csak úgy nem lehet leírni eltelt három hét minden ok de most ezek az erőseb tünetek vissza jöttek vért vettek nem találtak semmit minden jó a koleszterinem határesetes de nem túlzottan sok

Tünetek: korábban szédülés, lázas érzet, nehéz gondolkodás gyöngédség

Visszajött tünetek: roham szerű rosszul létek hirtelen elgyöngülés, lentről számolva 3-5 borda mögött rángatózást érzek néha jobb oldalon is (de ha jól vagyok akkor is sűrűn rángatózik ) kiszárad a szám ha erősebb roham jön szédülés hányinger hangokra érzékeny leszek érintésre is és az a 5-30 perig tartó roham (világvége) kipróbáltam, hogy amikor jól vagyok tudok futni kb. 500m és nem nagyon vagyok kimerülve. Kicsi szédülés de gyorsan elmúlik. Erős mellkasi fájdalmaim nincsenek.
2012. 08. 07. | 00:01

Kedves Kérdező!
Összetett panaszokat irt le. Forduljon neurológus Kollégához a pontos adatok felvétele és esetleges kivizsgálás miatt. Nagyon sok ok állhat a panaszai mögött. Műszeres vizsgálatok is szükségesek lehetnek.

Orvosszakértő 2012. 08. 09. | 23:46
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close