Szteroid injekció hatásai

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!
4 napja kaptam az ágyékomnál lévő izmokba szteroid injekciót és e felől lenne kérdésem. Ma reggel, hogy kijöttem a házból a mellkasom alatt bal oldalt szúrást észleltem (feltételezem a szívem). Mikor köhögtem főleg akkor, volt, hogy olyan erősen szúrt (csak egy hirtelen beszúrás és annyi), hogy nem tudtam tovább sétálni, meg kellett állnom. Ez közel egy óráig tartott olyan 3-5 perces szünetekkel, legtöbbször köhögésnél. Az lenne a kérdésem, hogy ez lehet e a szteroid hatása vagy valójában mi is ez és lehet e veszélyes. (16 éves vagyok, és rengeteget edzek, mindenem a foci, ezért is vagyok most sérült, mert túl lettem terhelve). Sose volt a szívemmel baj. A doktor Úr, aki az injekciót beadta amit mondott mind betartottam: ne terheljem magam és 150 fölé ne menjen a pulzusom. Csak dobálgatni szoktam palánkra, meg súlyzózni. Azt mondta, hogy azt nyugodtan lehet.
2012. 01. 07. | 23:31

Kedves Kérdező!
Nem írta meg, miért kapta a szteroid injekciót, milyen sérülése van? Pedig ezek nélkül nem lehet felelni az Ön által feltett kérdésre.
Általában a szteroid injekció nem szokott szívpanaszokat okozni, de vizet köt meg a szervezetben, ami nehezítheti a légzést.

Orvosszakértő 2012. 01. 09. | 22:08
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close